top of page

Business to Business

Wilt u als bedrijf (horeca, BBQ bedrijf, kookstudio, et cetera) ook werken met geitenlamsvlees? Dat kan! Nieuwe partners die dit fantastische product een podium kunnen geven zijn altijd welkom.  

Wij bieden verschillende mogelijkheden:

Horeca

Ons geitenlamsvlees staat bij een aantal restaurants op de kaart. Onze (voormalige) partners zijn sterrenrestaurants, landgoederen, lokale restaurants en een wijnbar. Kortom, verschillende horeca met verschillende doelgroepen. Zowel klein gesneden delicatessen, grotere porties en borrelsnacks behoren tot de mogelijkheden.

Barbecue

Heeft u een barbecue bedrijf en levert u pakketten aan de consument? Wij kunnen zowel karkassen, hele bouten en het kleinere werk leveren. Van Saté Kambing tot zadelkoteletten en van hamburgers tot volledige achterbouten.

Kookstudio

Eens in de zoveel tijd leveren wij ook aan kookstudio's en bijvoorbeeld koksscholen. Wanneer groepen samen gaan koken kunnen wij ons geitenlamvlees leveren met daarbij eventueel geleverde gerechten. Voorbeelden zijn volledige achterbouten om saté uit te snijden of bijvoorbeeld een voorspan om stoofvlees uit te snijden.

Wij leveren altijd bestellingen op maat, hoe u het wilt! Zowel vers (3x per jaar) als ingevroren (jaar rond). Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor wat achtergrond informatie over de bokjessector en waarom wij het belangrijk vinden om dit geitenlamsvlees in de spotlights te zetten. 

Geïnteresseerd? Neem snel contact met ons op!

68751975_2753328108043872_91111766935354
BOUT.png
IMG-20190606-WA0013.jpg
bottom of page