top of page
 • Hoe vaak hebben jullie verkoopdagen?
  Elke tweede weekend van de maand, op de vrijdagavond (19u - 21u) en zaterdag (09.30u - 16u). De zaterdag is hierbij leidend, dus het kan voorkomen dat de vrijdag wel de eerste van de maand is. Op het tabblad ''Evenementen'' staan de aankomende data alvast online.
 • Kan ik mijn vlees ook op een ander moment kopen?
  Als u op de verkoopdagen verhinderd bent, dan is dat geen probleem. U kunt ons uiteraard bellen om een persoonlijke afspraak te maken (zondag gesloten, voor zowel bellen als afspraken).
 • Hoe vaak hebben jullie vers vlees?
  Wij hebben drie slachtmomenten per jaar, dus ook drie vers-verkoopmomenten per jaar. Dit is meestal 1x in de lente, 1x aan het eind van de zomer en 1x in de winter. De rest van het jaar hebben we vlees ingevroren op voorraad liggen. Als u graag op de hoogte wilt blijven van de vers-momenten, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.
 • Moet ik van tevoren bestellen?
  Nee hoor! U kunt ook ter plekke uw vlees aankoop samenstellen. Wij geven u graag advies over de verschillende producten en de beste bereiding ervan. Het voordeel van bestellen is wel dat u verzekerd bent van uw gewenste producten. Het kan namelijk voorkomen dat een bepaald product uitverkocht is op de verkoopdag zelf.
 • Kan ik mijn bestelling thuis laten bezorgen?
  Ja, dat kan! Leusdens Geitenlam doet ook aan bezorgen, check ook deze pagina voor alle informatie. We hebben wel een aantal spelregels: - Bezorgen doen we elke 1e en 3e week van de maand - Bezorgen kan vanaf €60,-. - Bestellen kan via de mail of WhatsApp - We hebben een bepaald bezorggebied, check even of u daar binnen valt
 • Waar kan ik recepten vinden met geitenlamsvlees?
  Bijna elke vrijdag zetten wij een recept online op onze Facebook pagina, onder de naam ''FOOD FRIDAY''. Deze recepten zetten we ook op onze website, als nieuwsberichtje. Wij proberen elke week een ander onderdeel van het vlees te behandelen, zodat er voor iedereen wat lekkers tussen staat.
 • Kunnen we bij jullie pinnen?
  U kan bij ons pinnen en contant betalen.
bottom of page