top of page
  • Leusdens Geitenlam

Nieuwsbrief mei 2021

Beste geïnteresseerde,

Komend weekend, 7 en 8 mei, hebben wij de deuren van de winkel weer geopend. U bent van harte welkom. Deze keer hebben we het vlees diep ingevroren. Het meeste is verpakt per 500 gram, maar we hebben ook heerlijke grotere stukken voor op de barbecue want het barbecue-weer komt er weer aan! Daarnaast hebben we verse geitenmelk en diverse overheerlijke geitenkazen.


U bent van harte welkom, kom geheel vrijblijvend langs om eens een kijkje te nemen en wij zullen u vriendelijk te woord staan.


Vooraf een bestelling plaatsen mag ook, dan hebben wij dat klaarstaan op 7 mei (19:00-21:00) of 8 mei (9:30-16:00)


Vragen? U kunt ons altijd contacteren via de website, en anders hopen wij u graag te zien op onze eerstvolgende verkoopdagen!


In verband met Covid-19 kunnen we er helaas niet een uitgebreide ontvangst/rondleiding over het bedrijf van maken, maar we nemen zeker de tijd om u te woord te staan. We zullen de adviezen en maatregelen omtrent Covid-19 opvolgen: er staat desinfecterende zeep bij de ingang, mondkapjes dragen wordt gewaardeerd en houd 1,5 meter afstand!


Graag tot ziens op de boerderij!


Bent u niet in de gelegenheid om te komen, maar wel nieuwsgierig naar het verhaal achter het Leusdens Geitenlam? Kijk dan eens op YouTube naar onze filmpjes:

Met vriendelijke groeten, Leusdens Geitenlam34 weergaven

Comments


bottom of page