top of page
  • Leusdens Geitenlam

Nieuwsbrief juni 2021

Beste geïnteresseerde,


Het weekend van vrijdag 11 en zaterdag 12 juni hebben wij de deuren van de winkel weer geopend. U bent van harte welkom. Deze keer hebben we het vlees diep ingevroren. Verpakt per 500 gram, maar ook heerlijke grotere stukken voor op de BBQ , want het BBQ-weer komt er weer aan! Ook hebben we verse geitenmelk en diverse overheerlijke geitenkazen.


Vanaf nu hebben we de staldeuren ook weer open staan, zodat u een kijkje in de stal kunt nemen bij onze geiten!

U bent van harte welkom, kom geheel vrijblijvend langs om eens een kijkje te nemen en wij zullen u vriendelijk te woord staan.


U mag ook vooraf een bestelling plaatsen, dan hebben wij dat klaarstaan op 11 juni (19:00-21:00) of 12 juni (9:30-16:00)


Vragen? U kunt ons altijd contacteren via de website, en anders hopen wij u graag te zien op onze eerstvolgende verkoopdagen!


In verband met Covid-19 kunnen we er helaas niet een uitgebreide ontvangst/rondleiding over het bedrijf van maken, maar we nemen zeker de tijd om u te woord te staan. We zullen de adviezen en maatregelen omtrent Covid-19 opvolgen: er staat desinfecterende zeep bij de ingang, mondkapjes dragen wordt gewaardeerd en houd 1,5 meter afstand!


Graag tot ziens op de boerderij!


32 weergaven

Comentarios


bottom of page