top of page
  • Leusdens Geitenlam

Nieuwsbrief Januari + versbestellingen

Beste nieuwsbrieflezer,

Via deze nieuwsbrief willen we u bedanken voor jullie interesse en belangstelling in Leusdens Geitenlam in het afgelopen jaar. We mogen terug zien op een mooi jaar, met zijn voor en tegenspoeden. Laten we ook weer vooruit kijken naar het jaar dat voor ligt. Ook dan hopen we u te ontmoeten op onze boerderij, in de winkel voor heerlijke geitenkaas of lekker geitenlamsvlees. Bent u nog nooit geweest, kom gerust eens geheel vrijblijvend langs als de winkel geopend is. Ook voor het komende jaar zal dat elke 2de zaterdag van de maand zijn en de vrijdagavond ervoor. Daar zullen we u ook steeds van op de hoogte houden, net zoals het afgelopen jaar.

Nu hebben we dit jaar afgesloten met een slacht van de geitenlammeren begin december. Nu willen we het nieuwe jaar ook weer beginnen met het slachten van een aantal geitenlammeren. Heb u belangstelling in bijvoorbeeld een heel karkas of graag een vers vlees in plaats van bevroren, dan kunt u een bestelling plaatsen via de mail leusdens-geitenlam@kliksafe.nl of via whatsapp 0622970077. U kunt u bestelling doorgeven tot donderdag 4-1-2024. Dan zal in de weekend van vrijdag 12-1-2024 en zaterdag 13-1-2024 uw bestelling klaar zijn en kunt u die afhalen.

Heb u geen speciale bestelling en heeft u wel interesse in geitenlamsvlees, dan  kunt u dat weekend ook gewoon langskomen en u laten informeren over het heerlijke geitenlamsvlees.

U kunt alvast eens rondkijken op www.leusdens-geitenlam.nl bij de producten wat wij zoal hebben.

Nogmaals de beste wensen voor 2024 en hopelijk tot ziens,

 

Met vriendelijke groet,

 

Geitenhouderij ‘de Nieuwe Riet’

Martijn de Kruijf

Asschatterweg 223

3831 JP Leusden

06 22 97 00 7763 weergaven

Comments


bottom of page