top of page
  • Leusdens Geitenlam

Nieuwsbrief januari 2021

Allereerst een ieder de beste wensen voor 2021!


Komend weekend hebben wij weer verkoopdagen mét vers geitenlamsvlees, op 8 en 9 januari. Op maandag 4 januari, worden de geitenlammeren naar de slachterij gebracht om daar verwerkt te worden tot vleesproducten.


Dit geeft u de mogelijkheid om uw bestelling door te geven voor als u speciale wensen heeft met betrekking tot vers vlees. Bijvoorbeeld als u een (half) karkas, een schoudertje, zadelstuk of achterbout zou willen bestellen. Dan kunt u uw bestelling uiterlijk woensdag 6 januari doorgeven aan ons, via de bekende kanalen (mail, telefoon, sociale media en website). Onze excuses voor de late mededeling.


Vrijdagavond 8 januari (19u – 21u) en zaterdagochtend 9 januari (09.30u – 12.30u) kunt u het geitenlamsvlees ophalen bij ons op de boerderij; Asschatterweg 223 te Leusden.


Vragen? U kunt ons altijd contacteren via de website, en anders hopen wij u graag te zien op onze eerstvolgende verkoopdagen!


In verband met Covid-19 kunnen we er helaas niet een uitgebreide ontvangst/rondleiding over het bedrijf van maken, maar we nemen zeker de tijd om u te woord te staan. We zullen de adviezen en maatregelen omtrent Covid-19 opvolgen: er staat desinfecterende zeep bij de ingang, mondkapjes dragen wordt gewaardeerd en houd 1,5 meter afstand!


Graag tot ziens op de boerderij!


Met vriendelijke groeten, Leusdens Geitenlam37 weergaven
bottom of page