top of page
  • Leusdens Geitenlam

Nieuwsbrief januari 2021

Allereerst een ieder de beste wensen voor 2021!


Komend weekend hebben wij weer verkoopdagen mét vers geitenlamsvlees, op 8 en 9 januari. Op maandag 4 januari, worden de geitenlammeren naar de slachterij gebracht om daar verwerkt te worden tot vleesproducten.


Dit geeft u de mogelijkheid om uw bestelling door te geven voor als u speciale wensen heeft met betrekking tot vers vlees. Bijvoorbeeld als u een (half) karkas, een schoudertje, zadelstuk of achterbout zou willen bestellen. Dan kunt u uw bestelling uiterlijk woensdag 6 januari doorgeven aan ons, via de bekende kanalen (mail, telefoon, sociale media en website). Onze excuses voor de late mededeling.


Vrijdagavond 8 januari (19u – 21u) en zaterdagochtend 9 januari (09.30u – 12.30u) kunt u het geitenlamsvlees ophalen bij ons op de boerderij; Asschatterweg 223 te Leusden.


Vragen? U kunt ons altijd contacteren via de website, en anders hopen wij u graag te zien op onze eerstvolgende verkoopdagen!


In verband met Covid-19 kunnen we er helaas niet een uitgebreide ontvangst/rondleiding over het bedrijf van maken, maar we nemen zeker de tijd om u te woord te staan. We zullen de adviezen en maatregelen omtrent Covid-19 opvolgen: er staat desinfecterende zeep bij de ingang, mondkapjes dragen wordt gewaardeerd en houd 1,5 meter afstand!


Graag tot ziens op de boerderij!


Met vriendelijke groeten, Leusdens Geitenlam37 weergaven

Comments


bottom of page