top of page
  • Leusdens Geitenlam

Nieuwsbrief december 2021

Beste nieuwsbrieflezer,

Met de feestdagen in het verschiet, willen we u meedelen dat we begin december 2 slachten gepland hebben! De eerste in de week van 6 december en de tweede in de week van 13 december. Dat betekend dat wij 2 weken vers kunnen aanbieden, en dat precies voor de feestdagen aan het einde van het jaar.


Indien u wensen heeft of graag een bestelling wil plaatsen kan u dat doen door eenvoudig een mailtje, appje te sturen of een telefoontje te doen. Als u uw bestelling voor 4 december doorgeeft, dan kan u die op zaterdag 11 december ophalen. Als u uw bestelling doorgeeft voor maandag 13 december, dan kunt u uw bestelling op zaterdag 18 december ophalen. Op deze 2 extra zaterdagen zijn we de gehele dag geopend van 9.30 uur tot 16.00 uur. Mocht u deze dagen verhinderd zijn en wel graag een bestelling willen doen voor de feestdagen, dan kunt u woensdag 22 december na telefonisch afspraak uw bestelling ophalen.

Ondanks de bijzonder omstandigheden van COVID en al de betreffende maatregelen wensen we u toch fijne feestdagen en zien we uw bestelling gaarne tegemoet!


Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Met vriendelijke groet,

Leusdens Geitenlam

Asschatterweg 223

3831 JP Leusden


06 - 22 97 00 77

Facebook: @geitenlam

Instagram: @leusdensgeitenlam19 weergaven

Comentarios


bottom of page