top of page
  • Leusdens Geitenlam

Nieuwsbrief april 2021

Beste geïnteresseerde,

Hierbij een nieuwe nieuwsbrief over het Leusdens Geitenlam met wijziging in datums.


Graag willen wij u voor de Pasen nog een extra gelegenheid geven om uw inkopen te kunnen doen voor het paasdiner! Daarom zijn wij zaterdag 3 april een extra dag geopend. Mocht die dag niet uitkomen, dan kunt u tot 31 maart een bestelling plaatsen, zowel telefonisch als per WhatsApp of mail, dan kunt u uw bestelling op vrijdag 2 april ophalen op afspraak.


Vervolgens is onze traditie dat wij het 2de weekend in de maand verkoping aan huis hebben, maar dat komt nu niet uit, omdat we op maandag voor dat weekend dan moeten slachten. Maar dan is het 2de Paasdag en dan wordt er niet geslacht. We hebben besloten het een week op te schuiven en dat kunnen wij u vers vlees aanbieden. Dus de nieuwe datum wordt dan vrijdag 16 april (19:00-20:30) en zaterdag 17 april (9:30-16:00). Mocht u speciale wensen hebben, bijvoorbeeld een heel karkas, of hele technische delen of organen, dan kunt u dat bestellen tot maandag 12 april. Dit kan gewoon via mail, bellen, WhatsApp.


Vragen? U kunt ons altijd contacteren via de website, en anders hopen wij u graag te zien op onze eerstvolgende verkoopdagen!


In verband met Covid-19 kunnen we er helaas niet een uitgebreide ontvangst/rondleiding over het bedrijf van maken, maar we nemen zeker de tijd om u te woord te staan.


We zullen de adviezen en maatregelen omtrent Covid-19 opvolgen: er staat desinfecterende zeep bij de ingang, mondkapjes dragen wordt gewaardeerd en houd 1,5 meter afstand!


Graag tot ziens op de boerderij!

Met vriendelijke groeten, Leusdens Geitenlam16 weergaven

Comments


bottom of page