top of page
  • Leusdens Geitenlam

Lekker Lokaal Leusden - 7 september 2021

Bijgewerkt op: 29 jul. 2021

Proef Leusden op dinsdag 7 september 2021 Genieten van een heerlijk lokaal menu in een Leusdens restaurant! Hoe leuk is het om heerlijk te dineren met de gedachte dat bijna alles op je bord in Leusden geproduceerd is? 10 restaurants in Leusden en Achterveld gaan deze uitdaging aan. Op dinsdag 7 september nodigen zij je uit voor een heerlijk diner! Hier wil je toch bij zijn?


Lekker Lokaal op je bord! Ieder restaurant krijgt een box met lokale ingrediënten. Denk aan verschillende soorten vlees, maar ook groente, fruit, aardappel, zuivel, kruiden en meer. Hiermee gaan de koks aan de slag, ieder op hun eigen manier, om je op deze ‘duurzame dinsdag’ een heerlijk menu voor te schotelen. Laat je verrassen op 7 september!


Direct reserveren (vol=vol)Je kunt hier direct je tafeltje boeken bij één van de 10 restaurants. De prijs voor het meergangen-menu is € 39,95, voor het pannenkoekmenu betaal je € 18,00. Wat er precies op je bord komt te liggen, dat laten we graag aan de restaurants over. Laat je verrassen op 7 september!


Ga voor het reserveren van een tafeltje naar www.lekkerlokaalleusden.nl




54 weergaven

Bình luận


bottom of page