top of page
  • Leusdens Geitenlam

Gekarameliseerde stoofperen met geitenkaas en walnoten (4 personen)

Wij hebben met de Boktober dag 29-10-2022 ook walnoten en stoofperen te koop. Kijk snel het recept hier onder wat je er van maken kunt!



Ingrediƫnten

  • Geitenkaas naturel 125 gram

  • Stoofperen 4 stuks

  • Scheut rode wijn/rode druivensap

  • Handvol walnoten

  • Honing

  • Kaneel

  1. Schil de peren en stoof ze in 1 uur in rode wijn of rode druivensap tot de peren zacht zijn.

  2. Verwarm de honing met kaneel in een pan, maar pas op dat deze niet verbrand.

  3. Leg de peren in de pan en bak deze ongeveer 2 minuten aan iedere kant.

  4. Doe de peren in een schaal en brokkel hier vervolgens de geitenkaas en walnoten overheen. En dan heerlijk smullenšŸ˜‹šŸ‘Œ Bron recept hier


59 weergaven
bottom of page