top of page
  • Leusdens Geitenlam

BESTELRONDE 🍗

Over een paar weken hebben wij weer verkoopdagen mét vers geitenlamsvlees, op 11 en 12 december. De week ervoor, op maandag 7 december, worden de geitenlammeren naar de slachterij gebracht om daar verwerkt te worden tot vleesproducten.


Dit geeft u de mogelijkheid om uw bestelling door te geven voor als u speciale wensen heeft met betrekking tot vers vlees. Bijv. een (half) karkas of juist een schoudertje, zadelstuk of achterbout. U kunt uw bestelling uiterlijk zaterdag 5 december doorgeven aan ons, via de bekende kanalen (mail, website, telefoon en sociale media).


Vrijdagavond 11 december (19u – 21u) en zaterdagochtend 12 december (09.30u – 12.30u) kunt u het geitenlamsvlees ophalen bij ons op de boerderij; Asschatterweg 223 te Leusden.


Vragen? U kunt ons altijd contacteren via de website, en anders hopen wij u graag te zien op onze eerstvolgende verkoopdagen!


In verband met Covid-19 kunnen we er helaas niet een uitgebreide ontvangst/rondleiding over het bedrijf van maken, maar we nemen zeker de tijd om u te woord te staan.


We zullen de adviezen en maatregelen omtrent Covid-19 opvolgen: er staat desinfecterende zeep bij de ingang, mondkapjes dragen is verplicht en houd 1,5 meter afstand!


Graag tot ziens op de boerderij!
78 weergaven

Comments


bottom of page